{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

TrendEvent

Hvad er de nyeste trends inden for kommunikation og markedsføring? Vær med når UNGKOM Midt og Dansk Markedsføring Studerende Aarhus inviterer eksperter på området til en snak herom.
Attend Event
Day & Time:
Wednesday May 11
15:00 - 18:00
Price:
FREE
Seats left:
Available seats
Track:
Marketing
Type:
Talk
Language:
Danish
Organizer:
UNGKOM Midt & Dansk Markedsføring Studerende
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Indsigt i de nyeste trends inden for kommunikation og markedsføring fra nogle af landets bedste eksperter
  • Særligt indblik i nutidens digitale udfordringer samt muligheder
  • Unik viden og erfaring fra cases

Lokation: Store sal, Dokk 1

I samarbejde med nogle af landets førende eksperter, som altid har fingeren på pulsen, når det gælder det digitale, kommunikation og markedsføring, giver vi dig et særligt indblik i nutidens digitale udfordringer og muligheder baseret på unik viden og erfaring inden for kommunikations- og markedsføringsverdenen. 

Programmet for eventet bliver offentliggjort løbende, men du kan godt glæde dig! Nedenfor kan du læse mere om eventets eksperter og hvilke trends, de hver især kommer til at gøre dig klogere på.

Anne K. Knudsen fra Carat: PULSE16 Trends
Forbrugerne bliver hver dag overdynget med kommercielle budskaber, og derfor må brands tænke i nye baner for at få deres budskaber ud.

Lad Anne give dig indsigt i de komplekse forbrugeres adfærd, tanker, behov og mediebrug, og måder hvorpå brands kan tænke i nye baner, når hun løfter sløret for nogle af tidens største trends inden for forbrugeradfærd, medier, teknologi og kommunikation.

Rasmus Dalby Jørgensen fra Arla: Omnichannel
Den almene forbruger er meget fast i, hvilke opskrifter han/hun efterspørger hver uge, hvilket giver en ugentlig madplan med meget lidt variation. Karolines Køkken vil med deres nye Madklub forsøge at bryde denne trend ved at tilbyde forbrugerne relevante madoplevelser, der er skræddersyet til netop deres behov og adfærd.

Hør med, når Rasmus fortæller om personalisering på et fragmenteret marked, der er langt fra commerce samt, hvordan opskrifter kan være med til at drive forretning for en virksomhed som Arla i fremtiden.

Jacob Holst Mouritzen og Pernille Bovien fra Mindshare: AfterAd Extremis
Forbrugerne hader reklamer! Det er et faktum, som vi ikke kan komme udenom. Med den udvikling vi står overfor, kan vi om meget få år befinde os i en verden, hvor der er yderst få forbrugere, som vi kan komme i kontakt med via traditionelle reklamer. Danskerne downloader i stigende grad adblockers og valfarter til reklamefri medier såsom Netflix, Snapchat og private chatplatforme. I en ikke så fjern fremtid er reklamer bandlyst, og brands må genopfinde deres metoder for at kommunikere med og til forbrugerne.

Jacob og Pernille fortæller om de nyeste data på danskernes holdninger til reklamer samt alternative måder, hvorpå man kan skabe relevans for forbrugerne. De vil gennemgå frameworks for kreativitet samt cases på virksomheder, der formår at skabe markedsføring, som skaber værdi for brugerne i stedet for blot at irritere dem.


Pernille Bovien

Communication Consultant hos Mindshare Danmark
Pernille er Communication Consultant i Mindshares kommunikationsafdeling, og har været i Mindshare siden starten af 2015. Pernille har tidligere arbejdet med sociale medier og owned media/search. Pernille blev uddannet cand.merc i Strategic Market Creation i 2014 med speciale inden for innovation og marketing.

Anne K. Knudsen

Business & Consumer Insights Consultant hos Carat Denmark
Anne K. Knudsen arbejder med at indsamle viden om og få indsigt i de komplekse forbrugere, som hver dag bliver overdynget med kommercielle budskaber. Gennem sit arbejde som Business & Consumers Insights Consultant ved mediebureauet Carat arbejder hun for en lang række større danske brands med at kortlægge forbrugernes adfærd, tanker, behov og mediebrug. Herunder at finde de nyeste trends og tendenser, som kan inspirere til at tænke i nye baner.

Rasmus Dalby Jørgensen

Digital Business Developer hos Arla
Rasmus er Digital Business Developer hos Arla. Han har erfaring inden for projektledelse primært digital forretningsudvikling krydret med digital strategi og planlægning af digital brand aktivering. I takt med, at Arla vokser inden for digital kommunikation, er det afgørende, at nuværende og nye systemer er opdaterede og i stand til at håndtere et stigende pres/krav fra forbrugerne - dette beskæftiger Rasmus sig dagligt med i sit arbejde hos Arla.

Jacob Holst Mouritzen

Invention Director hos Mindshare Danmark
Jacob er uddannet inden for International Affairs, men hans specialeområde er sociale medier, hvor han har bred erfaring indenfor disciplinens mange aspekter og facetter. Jacob har en bred erfaring indenfor kommunikationsstrategier, branding, kreative løsninger, community marketing, social media management og branded entertainment. Jacob har været hos Mindshare siden starten af 2014.