{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

Succes på sociale medier - uden en krone på lommen

Udfordringerne som community manager i NGO’er og mindre organisationer er mange. Få overblik over udfordringerne og inspiration til løsninger i dit daglige arbejde som community manager.
Attend Event
Day & Time:
Friday May 13
10:00 - 11:00
Price:
FREE
Seats left:
Few seats left
Track:
Marketing
Type:
Seminar
Language:
Danish
Organizer:
LYNfabrikken
Contact Person:
Tobias Egmose
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Inspiration til din strategi: Sæt retning for dit arbejde på sociale medier
  • Tips til at blive bedre til håndværket som community manager
  • 20 uundværlige SoMe tools du skal kende

Udfordringerne som community manager i NGO’er og mindre organisationer er mange: Du er grafiker, filmproducer, bogholder og journalist. Blandt andet.

Samtidig er du projektleder og holder styr på mange interessenter på et lavt budget - og oftest intet. Men frem for alt er du spydspids på din organisations digitale kommunikation. 

I dette oplæg giver vi dig overblik over udfordringer og løsninger til dit daglige arbejde + praktiske insights til at blive skarpere på din strategi, kreativitet og ikke mindst håndværket som community manager.

Tobias Egmose

Head of social
Leger med sociale medier og kreativ formidling i alle afskygninger. Arbejder for større digitalt nærvær // Head of social i Økologisk Landsforening

Signe Kold

Social media-redaktør
Retoriker med hjerte for digital kommunikation, sociale medier og kampagne i NGO'er // Social medie-redaktør hos Mellemfolkeligt Samvirke