{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

Søgemaskineoptimering for begyndere

Workshoppen er for dig, der gerne vil have din hjemmeside bedre frem i Googles søgeresultater.
Attend Event
Day & Time:
Tuesday May 10
08:30 - 11:30
Price:
FREE
Seats left:
Available seats
Track:
Technology
Type:
Workshop
Language:
Danish
Organizer:
Iværk&Vækst
Contact Person:
IVÆKST
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Overblik over SEO ranking factors (kursets primære fokus)
  • Inspiration til valg af gode søgeord
  • Intern og ekstern link building
  • Forslag til relevante SEO programmer

Kurset har til formål, at give dig et fuldt overblik over de faktorer, der gør at en hjemmeside ryger op (og ned) i Google. Du har således en unik mulighed for, på kort tid, at få en grundig helhedsforståelse for SEO.

På workshoppen starter vi med at give dig en introduktion til SEOs betydning for hjemmesiders online synlighed.

Der er mange områder, hvor du kan optimere din indsats. Vi gennemgår dernæst hvordan Googles søgemaskine tænker, og hvilke muligheder du har for at påvirke din placering i Googles organiske søgeresultater.

Under kurset lærer du grundlæggende begreber og forståelse for eks. SEM (Search Engine Marketing), SEO (Search Engine Optimization) og SEA (Search Engine Advertising). Vi plukker de lavest hængende frugter, og afprøver nogle af de gratis værktøjer, som kan hjælpe dig med søgeoptimering på din hjemmeside eller webshop. Det vigtigste element på kurset er, at du går derfra med et grundtigt overblik over alle SEO ranking faktorer. Dette overblik tager lang tid selv at lære, men med struktureret formidling, kan du nu få det serveret på 3 intensive timer.

Program for dagen:

  • Hvorfor SEO er værdifuldt
  • SEO begreber Overblik over SEO ranking factors (kursets primære fokus)
  • Inspiration til valg af gode søgeordeIntern og ekstern linkbuildinr
  • Forslag til relevante SEO programmer
  • Google Business

Workshoppens målgruppe

Workshoppen henvender sig til selvstændige og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder, der har det daglige ansvar for redigering og søgeoptimering af virksomhedens hjemmeside.

Dine forudsætninger for at deltage

Kurset er for dig, som selv arbejder med din hjemmeside til daglig. Du forventes således at have styr på at kunne arbejde med teksterne på dine sider, lave overskrifter m.v. Du skal også have tjek på hvordan du udfylder dine siders Titles og Description (sidetitel og beskrivelse).

Vi ved af erfaring, at der er stor forskel på deltagernes forudsætninger.Du skal derfor forvente, at der kan komme nogle emner på banen, som du selv skal dykke lidt længere ned efter kurset. Nogle af emnerne skal du evt. efterfølgende tale med din webmaster om.

Tilmelding til eventen skal foregå her

Mikkel Kelstrup

Online Marketing Manager, RiverOnline
Mikkel er til daglig Online Marketing Manager hos RiverOnline. Hos RiverOnline arbejder de efter et mål! At genere flere kunder og mere omsætning til vores kunder. RiverOnline har fokus på at levere løsninger som virker, hvor resultater bliver synliggjort i form af mål.