{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

Nye teknologier og muligheder inden for fremtidens uddannelse

Hvordan bruger vi teknologien meningsfuldt, når vi uddanner, underviser og lærer? Oplev designs in action, hør talks, key findings og få en snak med studerende og forskere fra IT-Didaktisk Design.
Attend Event
Day & Time:
Thursday May 12
12:00 - 16:00
Price:
FREE
Seats left:
Free for all
Track:
Technology
Type:
Workshop
Language:
Danish
Organizer:
CUDiM
Contact Person:
Rikke Toft Nørgård
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Få indblik i digital læring når Coding pirates teknologier inddrages i danskundervisningen.
  • Oplev når teknologi understøtter social inklusion i legende praksisfællesskaber.
  • Oplev sammensmeltningen af demokratisk dannelse og Minecraft
  • Få indblik i, hvordan fremtidens MOOCs kunne se ud
  • Bliv opmærksom på betydningen af dialog i MOOCs

Teknologi er en stor og uomgængelig del af fremtidens uddannelse. Teknologi giver os nye muligheder i undervisning og læring og nye måder at praktisere uddannelse på. Men hvordan bruger vi teknologien meningsfuldt når vi uddanner, underviser og lærer? Hvordan undgår vi det bare bliver det samme på en anden – og måske endda dårligere – måde? Det vil dette seminar forsøge at give nogle konkrete bud og eksempler på gennem 5 teknologiske uddannelses-, undervisnings- og læringsformater: Coding Pirates læremidler, Minecraft i folkeskolen og Massive Open Online Courses (MOOCs) for professionelle og på videregående uddannelser. Seminaret er for alle der er interesserede i fremtidens uddannelse, undervisning og læring. Kom og oplev formaterne in action, hør talks, få indsigt i key findings og få en snak med it-didaktisk design-studerende og -forskere.

Program:

12.00 - 13.00 Talks (10 minutter pr. gruppe)

13.00 - 16.00 Workshops

Fabfive+

MOOC
Vi designer for kritisk dialog i MOOCs. Gennem et kritisk design i form af genotyper som udfordrer forståelsen af ​​MOOCs ønsker vi at skabe en bevidsthed om vigtigheden af ​​kritisk dialog i forhold til læringsprocesser og engagement i MOOCs for både skabere og deltagere.

Global Fokus

Teknologi og social inklusion
Vi er optagede af fremtidens læring. Derfor har vi med inspiration i Coding Pirates digitale læremidler planlagt en workshop, hvor hovedformålet er social inklusion. Kom og leg med os på Dokk 1. Det bliver eksperimenterende og sjovt.

HICKs

Brug af teknologi i danskundervisningen
Hvordan kan man kombinere leg og læring med teknologi og brætspil i danskundervisningen? Tag del i vores workshop, hvor vi vil præsentere vores digitale coding pirates læremiddel i eksperimenterende collaboration med børn.

Puffins

MOOC
Betegnelsen MOOCs har de senere år dækket over universiteters forsøg på at skabe online uddannelse, der er gratis for alle. Disse har vi undersøgt nærmere, og er kommet frem til, at der er et behov for online pendanter til katederet eller en kaffemaskinen, hvor MOOC-deltagere kan mødes uformelt. Kom og hør, hvordan vi har forsøgt at imødekomme dette problem gennem en designproces med feltarbejde, design idéer og prototyper.

Team McFly

Minecraft og demokratisk dannelse
Hvordan man kan fremme en digital dannelse og kritisk dialog gennem værktøjet Minecraft? Kom og oplev en workshop som præsenterer resultaterne fra vores feltarbejde og diskuterer mulighederne for denne undervisningsform i den fremtidige folkeskole.