{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

This event has been cancelled

The organizer of this event has unfortunately cancelled this event - but we have plenty of other events you can attend.
View all events

Event is not published yet!

Inbound Marketing – fra kold canvas til varme leads

Få en indføring i Inbound Marketing – en strategi og en metode, der hjælper dig til at distribuere, udnytte og måle din content marketing-indsats og omsætte dit indhold til varme leads.
Attend Event
Day & Time:
Wednesday May 11
09:00 - 11:00
Price:
FREE
Seats left:
Few seats left
Track:
Marketing
Type:
Seminar
Language:
Danish
Organizer:
Publico Kommunikation
Contact Person:
Pia Andersen
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Hvad er Inbound Marketing?
  • Hvilke kommunikationsdiscipliner skal i spil?
  • Hvilke redskaber har du brug for?

Du er sikkert blevet tudet ørerne fulde om content marketing (bl.a. af Publico), og om at du skal guide og informere dine potentielle kunder frem for at tage sælgerhatten på med det samme. 

Det er en lang og sej indsats, når du skal gøre opmærksom på din virksomhed eller dit budskab. Men hvordan ved du, om det virker? Det spørgsmål besvarer Inbound Marketing. 

Inbound Marketing er nemlig ikke blot det seneste buzz word fra amerikanske marketing-folk. Det er en strategi og en metode, der hjælper dig til at distribuere, udnytte og måle din content marketing-indsats og til at omsætte alt dit værdifulde indhold til konkrete leads – med andre ord; brandvarme ringeemner. 

På Publicos seminar om Inbound Marketing får du en indføring i begrebet, hvilke kommunikationsdiscipliner, du bør sætte i spil, og hvilke redskaber, du har brug for.

Casper Svoldgaard

Digital rådgiver, journalist
Casper har siden 2006 stået i spidsen for udviklingen af Publicos digitale platforme og ydelser herunder e-nyhedsbreve og e-mail automation i blandt andet Campaign Monitor og Mailchimp, optagelser og redigering af film, disponering og teknisk opsætning af websites, online-magasiner samt sociale medier. Som digital rådgiver og journalist i Publico er det Caspers opgave at holde øje med de nyeste kommunikationstrends og –teknologier og få dem omsat til værdifulde redskaber for Publicos kunder. Spørg Casper om all things digital. Casper er journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med fagspeciale i multimedier.

Uffe Lyngaae

Direktør, kommunikationsrådgiver
Uffe er stifter og ejer af Publico og har derigennem opbygget 15 års erfaring fra hundredvis af strategiske, taktiske og operationelle kommunikationsopgaver for private og offentlige virksomheder. Uffe fungerer i dag som strategisk presse- og kommunikationsrådgiver for direktionen hos en række af Publicos kunder og deltager ofte som overordnet projektansvarlig på store kampagner. Uffe er journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2001) med fagspeciale i kommunikation og har desuden en BA i statskundskab fra Aarhus Universitet (1996). Derudover er Uffe i gang med en diplomuddannelse i strategisk kommunikation på Syddansk Universitet.