{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

House of Game//Play, Coding Pirates & GameTalk præsenterer Coding Pirates GameDev

House of Game//Play, Coding Pirates & GameTalk er vært for 16 børn og unges præsentationer af egne opfundne og udviklede spildesigns som de har skabt i løbet af foråret i Coding Pirates GameDev.
Attend Event
Day & Time:
Wednesday May 11
17:00 - 19:00
Price:
FREE
Seats left:
Free for all
Track:
Creative
Type:
Happenings
Language:
Danish
Organizer:
House of Game//Play, Coding Pirates & GameTalk (Dokk1)
Contact Person:
Rikke Toft Nørgård
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

 • Oplev og prøv børn og unges egne opfundne og udviklede spildesigns
 • Hør børn og unge tale om spiludvikling
 • Få en snak med Coding Pirates børn, unge, frivillige, afdelingsledere, forskere og hør hvad de tænker om fremtidens spil
 • Lær om og få indsigt i hvordan man kan tænke spiludvikling, kodning og teknologi-konstruktion for, med og af børn og unge

House of Game//Play + Coding Pirates + GameTalk (Dokk1) præsenterer afslutningen på børn, unge og frivilliges kreative arbejde i Coding Pirates GameDev med at opfinde, hacke og udvikle enge digitale spil, teknologiske brætspil og meget andet. 

Program

 • 17:00-18:00 Korte præsentationer af de udviklede spil
  • Coding Pirates Sci-Fi: 
   • Gamma World
   • Doctor Who
  • Coding Pirates Game-Start: 
   • Pixel Quest
   • RPG Land 
  • Coding Pirates Retrocraft
  • Coding Pirates Sinking Ships
   • Sinking Simulator
   • Sugar Island
 • 18:00-19:00 Udstilling og afprøvning af de udviklede spil.

Hør Coding Pirates børn og unge præsentere deres egne spildesigns, fortælle om tankerne bag og resultatet af deres hårde arbejde. 

Prøv de udviklede spil og få en snak med børn, unge, frivillige, afdelingsledere og forskere i Coding Pirates Aarhus.

Oplev hvordan fremtidens spillandskab ser ud gennem den nye generations øjne, hvordan spiludvikling for, med og af børn kan foregå og hvilke muligheder det giver for at tænke spiludvikling, teknologikreativitet og spildesign på nye måder.

Steen Nielsen

Librarian
Gamebrarian at Dokk1

Retrocraft

x
Vores univers er inspireret af retrospil såsom Mario og Pac-man og gamle NES/SNES titler. Vores spil er et Minecraftmod, der tilføjer elementer fra både Pac-Man, Mario og Kirby spillene, så vi hacker en blanding af retrospil og Minecraft. Univers: Retrounivers der er inspireret af pacman og mario og gamle nes /snes titler. Der kommer til at være nogle specielle verdener. Det er et minecraftmod der tilføjer mange elementer fra gamle retrotitler. Hack af minecraft ved blandning mellem etablerede spiltitler og Minecraft.

Gamemaker / Pixel Quest

x
Spiluniverset: Universet bygger på fantasy aspektet, og brug af spilprogrammingssoftwaret GameMaker. Herunder hører to forskellige grupper (og dermed spil): Spil 1: Man går rundt og klarer quests/opgaver for andre folk (npc’er) i verdenen. Spilgenren er et openworld rpg hvor man kan være forskellige karakterer med forskellige evner, eksempelvis en mage/magiker der skal besejre monstre med magi. Spil 2: Et spil der går ud på at slå ting og dræbe dem i rollespilsagtig form. Det foregår i et fantasiverden, med små øer man kan hoppe rundt på.

Sci-Fi Universet

x
Universet arbejder ud fra idéen om sci-fi som grundkilde, men arbejder ellers med hvert sit spil: Spil 1: Spillet er et skydespil i fremtiden, hvor man skyder nazister. Der er også et strategisk element i at man kan betale sig til en god læge og lignende. Hvis man får en god killstreak kan man kontrollere kugler og se alle modstanderne oppefra. Hovedpersonen er Johnny McCool som skal besejre skurken Marcus McEvil. Spil 2: Spillet er et bræspil baseret på Doctor Who universet, hvor det handler om at slippe væk fra Darlakker og andre fjender fra universet. Man kan også eliminere dem alle. Brætspillet udvider/udvikler sig mens man spiller.

Rikke Toft Nørgård

Afdelingsleder på Coding Pirates GameDev, projektleder på House of Game//Play, adjunkt på Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (AU)
Rikke er afdelingsleder på Coding Pirates GameDev & Coding Pirates CUDiM, lokalbestyrelsesmedlem af Coding Pirates Aarhus og hovedbestyrelsesmedlem af Coding Pirates Denmark. Hun er også projektleder på House of Game//Play - et fremtidigt sted for 'game//play' i Aarhus der samler spil, spiludvikling, spilforskning og spiluddannelse på tværs af alder, interressantner, organisationer og felterne uddannelse/forskning + kultur/samfund + erhvevsliv/start-ups Endelig forsker hun i børn og unges teknologikonstruktioner, spil, spilinteraktion, spiloplevelser og teknologier samt designtænkning og fremtidens teknologiske dannelses- og uddannelsesmuligheder

Sinking Ships

x
Spiluniverset: Begge spil omhandler et skib der synker på hver sin måde, men ellers arbejder de ud fra hver deres koncept: Spil 1: Et mod til Minecraft, hvori verden består af sukkerøer. Man redder kagemænd fra synkende skibe inden babybossen kommer og spiser alt der er lavet af slik. Vi kører sliktema - det tema der smager bedst. Præsentation: Plakater + Vigtigt at eksplicitere hvad en modifikation af til minecraft. Spil 2: (Sinking simulator): Man befinder sig på et skib der synker, og mens man selv prøver at overleve, smider man rundt med folk som ragdolls. (Note: Spillet udvikler sig gennem processen).