{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

En verden af nye muligheder: Byg dit eget multimedie

Du præsenteres for nogle af de forskellige skabeloner, der får dit indhold til at se elegant og lækkert ud og der gives gode råd til at producere med flere medietyper på én gang
Attend Event
Day & Time:
Friday May 13
10:30 - 11:30
Price:
FREE
Seats left:
Available seats
Track:
Technology
Type:
Talk
Language:
Danish
Organizer:
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Contact Person:
Steen K. Rasmussen
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Konkret inspiration til at bygge multimediefortællinger
  • Gode råd til at producere og strukturere indhold
  • Eksempler på medie-platforme med historier i tekst, billeder, lyd og video

Aldrig har det været lettere at lave sin egen medie-platform med historier i tekst, billeder, lyd og video. På nettet findes et væld af udbydere af skabeloner, der får dit indhold til at se elegant og lækkert ud til få penge. 

I oplægget præsenteres nogle af de forskellige skabeloner, og der gives gode råd til at producere og strukturere indhold, der f.eks. anvender flere medietyper.

Jesper Gaarskjær

Underviser
Journalist, forfatter og underviser på DMJX med spidskompetence i journalistisk storytelling. Jesper har holdt flere kurser om multimediefortællinger og fortællende journalistik. Som skribent står han bag flere dokumentariske bøger og biografier. Han har desuden skrevet singlerne ‘Klassekammerater’ for People’sPress og ‘Manden der kan huske alt’ for Zetland. For nylig modtog Jesper prisen for Årets Sportsbog for biografien ‘Inside Liverpool’ om fodboldspilleren Martin Hansen.

Annegrete Skovbjerg

Fagmedarbejder
Planlægger og afvikler efteruddannelsesforløb indenfor online video, Fx. diplomforløbene "Video i virksomhedens kommunikation" og "webformidling med video". Udvikler og underviser på kurser i fx. brug af mobile platforme som journalistisk værktøj, livedækning af begivenheder og Augmented Reality. Koordinerer efter- videreuddannelse med eksterne undervisere indenfor det digitale område. Deltager i udviklingsprojekter i samarbejde med eksterne parter, fx. projektet "Patientindkaldelse - fra papir til app".