{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

Growth Hacking: Sådan opbygger du en stor kundebase

Du har produktet. Du har teamet. Nu mangler du bare kunderne.
Attend Event
Day & Time:
Thursday April 20
07:30 - 10:00
Price:
FREE
Seats left:
Free for all
Track:
Marketing
Type:
Talk
Language:
Danish
Contact Person:
Anne Dorte Madsen
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Du bliver klogere på digital forretningsudvikling
  • Du får et unikt indblik i tre succesfulde start-ups
  • Du har mulighed for at netværke med andre iværksættere

Som start-up handler det om at få så mange kunder i biksen så hurtigt som muligt, så virksomheden ikke dør. Udfordringen er selvfølgelig få ressourcer og midler, så hvad gør du? 

Growth hacking er et begreb, der i stigende grad er kommet på radaren over hele verden i takt med, at man ikke længere bare kan købe sig til kundernes opmærksomhed gennem annoncer i store traditionelle medier, som TV og radio, fordi kundernes mediemix i dag er  meget individualiseret. 

Til morgenseminaret inviterer vi nogle virkelig seje start-ups, blandt andet serieiværksætter Thomas Madsen-Mygdahl fra Twentythree, som har bevist at de kunne opbygge en stor kundebase med få midler efter lancering og samtidig har de formået at skalere deres virksomhed tilsvarende. Du får del i deres start-up historie og deres vej til succes samt deres "do’s and dont’s” til at opbygge sin kundebase. 

Derudover har vi været enormt heldige at få den garvede e-commerce mand, Hannu Vangsgaard, til at lede os sikkert igennem morgenseminaret som moderator.  

Morgenseminaret er velegnet til alle, der har brug for på et relativt stramt budget at tænke anderledes om hvordan man vækster sin kundebase.  

Når du tilmelder dig morgenseminaret, bliver du automatisk tilmeldt Headstart Networks nyhedsmail. 

OBS: Der er no-show gebyr på 250 kr. Afmelding skal ske senest d. 19. april kl. 09.00 til Anne Dorte Madsen på ad@seismonaut.com (det er ikke nok at afmelde sig eventen herinde). 

Claus Hovge Andersen

Forretningsdirektør
Claus Hovge Andersen har arbejdet med digitale medier de sidste 18 år, og har blandt andet arbejdet med ecommerce, mobil teknologi og de sidste ti år med digitale forretningsmodeller hos blandt andet Bilbasen.dk, dba.dk, eBay Classifieds. De seneste 6 år har Claus Hovge Andersen arbejdet med digital transformation i mediebranchen, herunder tidligere Jyllands-Posten og nu i NORDJYSKE Medier. Og udover dette har Claus Hovge Andersen siddet i bestyrelsen for flere digitale virksomheder som jobzonen.dk, bilzonen.dk og Watch Medier. Er p.t. aktiv i bestyrelser for flere internetvirksomheder.

Christian Erfurt

CEO
Christian Erfurt er CEO hos Be My Eyes - en app, der hjælper blinde ved at sætte dem i forbindelse med seende, der via appen kan hjælpe med hverdagens store og små udfordringer.

Thomas Madsen-Mygdal

CEO & Co-founder
Thomas Madsen-Mygdal er en dansk designer og iværksætter med en lang og imponerende historik. Thomas var frontløber for internettet, hvor han som medstifter af den første kommercielle danske internetvirksomhed, Mondo, var med til at bringe internettet til Danmark. Senere var Thomas med til at lave virksomheden Podio, som forandrede måden folk arbejder på. I dag står Thomas i spidsen for TwentyThree, som arbejder med at ændre måden virksomheder kommunikerer via video. Thomas er ligeledes igangsætter og bestyrelsesformand for startup organisationen #CPHFTW. Derudover har han også modtaget IT-Branchens og FDIHs ærespriser.

Hannu Vangsgaard

Selvstændig konsulent
Hannu Vangsgaard har 20 års erfaring med digital transformation inden for marketing og e-commerce. Han var bl.a co-founder af et af de første online marketing-bureauer i Danmark. Han har siden været e-handelschef og digitalchef i Dansk Supermarked, hvor han stod i spidsen for opbygning af Bilka.dk fra scratch og herefter havde rollen som digitalchef med ansvar for omnichannel-strategi på tværs af Dansk Supermarked. Han siger selv, at han brænder for transformation og forretningsudvikling med afsæt i de digitale muligheder, så det glæder vi os til at i spil på Headstarts morgenseminar, hvor han vil være moderator.