{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

Forfattere/skribenter: Sådan bruger du de sociale medier

I dag er forfattere i høj grad deres egne bogsælgere, og meget af salget foregår via de sociale medier. Denne session hjælper skrivende med at skabe synlighed om deres forfatterskab og foredragsvirke.
Attend Event
Day & Time:
Saturday April 22
11:00 - 12:30
Price:
FREE
Seats left:
Free for all
Track:
Marketing
Type:
Talk
Language:
Danish
Organizer:
Abelone Glahn
Contact Person:
Abelone Glahn
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Sådan præsenterer du dit forfatterskab på SoMe
  • Sådan gør du det nemt at følge dig
  • Sådan viser du dit virke uden at være anmasende

Rigtig mange forfattere har taget de sociale medier til sig i ønsket om at gøre forfatterskab og bøger mere synlige, men får ikke nødvendigvis udnyttet de mest oplagte muligheder. Mange har oprettet profiler, men kan ikke overskue at vedligeholde en online tilstedeværelse.
Denne workshop giver praktiske anvisninger på de mest lavthængende frugter til forhold til at præsentere sig selv profesionelt som forfatter/skribent/deltidsforfatter på LinkedIn, Twitter og Instagram.
Forfatter, journalist og specialist i sociale medier Abelone Glahn giver også et bud på, hvordan den skrivende kan tilrettelægge et tidsforbrug, der er til at overkomme, og som samtidig kan bane vej for sideindtægter som undervisning og foredrag.

Abelone Glahn

Forfatter og journalist
Abelone Glahn er forfatter til 13 bøger og har stor erfaring i markedsføring via de sociale medier. Seneste bog: www.forfatterensguide.dk