{{current_speaker.name}}

{{current_speaker.title}}
{{current_speaker.description}}
See event

MTIC Masterclass - Disruption på vej i sundhedsvæsenet

Fremtidens sundhedsvæsen bliver mere og mere digitaliseret. Det har flere store virksomheder og rigtig mange startups i USA fået øje på - og de arbejder allerede fokuseret på ”disruptive healthcare".
Attend Event
Day & Time:
Wednesday April 19
15:00 - 17:30
Price:
FREE
Seats left:
Full
Track:
Technology
Type:
Talk
Language:
Danish
Organizer:
MTIC
Contact Person:
Mette Herlev
Address:
See location
Hide detailsShow all details

Key take-aways

  • Hvad er disruption og hvad er udfordringerne med disruptive ideer ?
  • Få et indblik i de nye disruptive og teknologiske trends.
  • Og hvad der er ren Science Fiktion og hvad der faktisk er på vej i klinikken.

MTIC har på baggrund af forespørgsler igen inviteret Thomas Riisgaard Hansen, direktør i Kite Invent, til at fortælle om, hvordan der arbejdes med ”disruptive healthcare”. Så kom og hør', hvis du ikke nåede det sidste gang. 

Thomas har samlet viden fra en lang række konferencer om eksponentiel teknologi indenfor sundhedssektoren, heriblandt Singularity University konferencerne Exponential Medicine i 2015 og 2016.

Han vil med en række highlights herfra give os et overblik over nye de teknologiske trends indenfor healthcare. Hvad der f.eks. endnu er science fiction, hvad der snart er på vej ud i klinikken - og hvad der er de nye trends inden for bl.a. artificial intelligence og big data, personalized medicine, genanalyse og -editering, IT-infrastruktur og blockchain, human-brain interfaces og fremtidens forebyggelse.

Thomas Riisgaard Hansen

Direktør Kite Invent Aps
Kite Invent arbejder tæt sammen med borgere, patienter og sundhedsansatte på at designe teknologiske løsninger, der muliggør forandringer i løsninger og organisationer. Gennem strukturerede designprocesser hjælper de med at gøre ideerne konkrete og realiserbare, så innovationsprojekter ikke bare bliver gode ideer, men bliver realiseret og gør en forskel. Kite Invent tilbyder services inden for strategi og analyse, funding og finansiering, helhedsorienteret design, teknologirådgivning, implementering og evaluering.